Ostatnie komentarze

Paulina 3 dni temu Racuchy drożdżowe z jabłkami
@AgataDo nakładania polecam moczyć łyżkę w wodzie :) tylko otrzepać z nadmiaru wody żeby nie dostała się do oleju bo będzie pryskać :)
To nie jest carbonara. To jest danie a'la carbonara. 
@AsiaRobiłaś 2 czy jedną pizzę większą? 
Jagoda 14 dni temu Chili con carne
@JasiuA Meksyk gdzie leży? Sprawdź i zastanów się czy można nazwać tą potrawę amerykańską.
@Goscsą dwie szkoły robienia carbonary, biedniejszych i bogatszych Włochów, jedni używali śmietany, bo było ich stać drudzy mieli tylko jajka :)
Marta 16 dni temu Pierogi ruskie
Koniecznie płaska łyżeczka pieprzu ziołowego, daje smak :)
AntyMiras 18 dni temu Makaron z serem na słodko
@MirasWiesz co jest najlepsze? Jak Ci nie smakuje to nie jedz :) A za przeproszeniem, wylane mam co uważa włoch :D 
Joanna 23 dni temu Tzatziki
@WitoldW zależności od świeżości użytych składników. Jeśli jogurt i ogórek jest świeży to do ok. 3- 4 dni.
Irmina 25 dni temu Racuchy drożdżowe z jabłkami
mój debiut. wyszły idealne, wszystko zrobiłam z dokładnością-waga! dla ulepszenia ubiłam jajka z cukrem waniliowym.Zastanawiam się, czy następnym razem nie dodać odrobinę spirytusu, aby nie piły tak oleju.😀
Magda 25 dni temu Chili con carne
@ManiaOtóż to tak to prawda Właśnie nie podoba się przepis wychodzę szukam dalej a nie tylko kogoś krytykować
Do góry
© Kuchnia-Domowa.pl 2008 - 2020 Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez wiedzy i zgody właściciela strony jest zabronione.